Primo Maxx II - Legaliteterna

GreenCast

Legaliteterna - fast vi lever i galna tider måste vi fortfarande hålla oss inom lagen och dessa restriktioner finns på etiketten.

Primo Maxx - Rekommanderad dosering

Andra specifika restriktioner

Ett minimum intervall på 7 dagar måste observeras mellan applikationer. Högst 28 applikationer får utföras på hanterat rekreationsgräs och rekreations gräsmark per år.

Läs etiketten innan du tillämpar. Att använda denna produkt på ett sätt som inte stämmer överens med etiketten kan vara ett brott. Följ koden för användning av växtskyddsmedel.

Sammanfattningsvis: max individuell dos 3,2L / Ha och total användning under kalender året 16L / Ha. Det är lagen.Dessutom går vi in ​​på de specifika ytdoseringarna (nedan). Dessa doseringar har godkänts av myndigheterna när produkten registrerades. Så att vara tydlig: 0,4L / Ha var sjunde dag är din högsta tillåtna dosering upp till 28 gånger per år, på greener.

Rekommenderade applikations doseringar

Dessa mängder bör ge upp till 50% reglerande grästillväxt under goda odlings förhållanden upp till 4 veckor med minimal gulning. Där gulning av poa annua är ett problem, använd halva denna dosering. Primo Maxx II tillämpnings dosering kan behöva reduceras med upp till 50% mindre än den rekommenderade doseringen för situationer där gräs odlas under förhållanden med låg gödning, eller andra faktorer som stressar gräset.

Etikett rekommendationer är för gräsarter, yta och klipphöjd.

Det bör kommas ihåg att dessa rekommendationer finns på etiketten och är därför lag.Väldigt mycket arbete har investerats för att garantera att de bästa rekommendationerna görs, men varje situation är annorlunda och för att få registreringar måste linjer dras.

Riskerna och hur man undviker dem när du använder Primo Maxx